Excelencia

Bodega

Bodega Excelencia

Bodega Excelencia werd opgericht in 2006 toen een groep natuurminnende vrienden een perceel van 8 hectare verwierf in Ronda. Voor hen was het erg belangrijk om dit project te situeren in een wijnbouwgebied vol geschiedenis, samen met een uitstekende wijnbouw en in harmonie met de natuur: het perceel is omgeven door olijfgaarden en honderd jaar oude eiken.

De wijngaard ligt in een exclusieve en bevoorrechte omgeving waar de Feniciërs lang geleden bezig waren met het maken van kwaliteitswijnen. In feite ligt de wijngaard een paar kilometer van de ruïnes van de Romeinse stad Acinipo, een naam die “land van wijn” betekent. In de Romeinse tijd, ongeveer de eerste eeuw voor Christus, werden de wijnen die hier gemaakt werden naar alle uithoeken van het Romeinse rijk geëxporteerd.

De keuze voor de naam “Bodegas Excelencia” weerspiegelt hun oorspronkelijke doelstelling om geen moeite of enthousiasme te sparen om excellentie te verwerven op alle gebieden van ons project en hetzelfde niveau van vastberadenheid te behouden om voortdurend te verbeteren.

https://www.bodegasexcelencia.com/
https://www.youtube.com/watch?v=XInuEDLXEn4

Sfeerbeelden

Bodega: Excelencia