Masterclass ‘Wine & Chocolates’ – 29 november ’24

Cursus

Samenvatting:

Lesmomenten
Duurtijd
Docent(en)
Prijs
Lesmomenten1
Duurtijd3u
DocentKoen
Prijs55€ + 10€ pralines

Is het mogelijk om wijn te matchen met chocolade onder de vorm van pralines?  We maakten kennis met de ambachtelijke pralines van “Cookies en Chocolates“, een speciaalzaak bij ons in Maria-ter-Heide in Brasschaat. Zij maken pareltjes die we combineren met onze wijnen.   We proeven 8 verschillende druivensoorten/wijnen met 8 aangepaste pralines. We kiezen ook voor food-pairing met één ‘ganache’-vulling: we mengen dan de chocolade met wijn en proeven het resultaat met de wijn zelf!

Delen:

Gerelateerd

Cursuskalender

Startdatum
Lesmomenten
Uur
Cursusdatums
Cursusnaam
Locatie
Startdatum
Lesmomenten 1
Uur 3
Cursusdatums

Vrijdag 29/11/ ’24

Iedereen mag inschrijven!

 

Cursusnaam "Wine & chocolates" in samenwerking met Cookies & Chocolates uit Maria-ter-Heide
Locatie Berrélei 30, 2930 Brasschaat
Inschrijven
Course Form

Section

Section

Terms