Is het mogelijk om wijn te matchen met chocolade onder de vorm van pralines? We maakten kennis met de ambachtelijke pralines van “Cookies en Chocolates“, een speciaalzaak bij ons in Maria-ter-Heide in Brasschaat. Zij maken pareltjes die we combineren met onze wijnen. We proeven 8 verschillende druivensoorten/wijnen met 8 aangepaste pralines. We kiezen ook voor food-pairing met één ‘ganache’-vulling: we mengen dan de chocolade met wijn en proeven het resultaat met de wijn zelf!
Masterclass ‘Wine & Chocolates’ – 29 november ’24
Cursus
Samenvatting:
Lesmomenten
Duurtijd
Docent(en)
Prijs
Lesmomenten1
Duurtijd3u
DocentKoen
Prijs55€ + 10€ pralines
Delen:
Gerelateerd
Cursuskalender
Startdatum
Lesmomenten
Uur
Cursusdatums
Cursusnaam
Locatie
Startdatum
Lesmomenten
1
Uur
3
Cursusdatums
Vrijdag 29/11/ ’24
19.30 u tot 22 uur
Iedereen mag inschrijven!
Cursusnaam
"Wine & chocolates"
in samenwerking met Cookies & Chocolates uit Maria-ter-Heide
Locatie
Berrélei 30, 2930 Brasschaat
Inschrijven